Hoppa till huvudinnehåll

Tillgänglighet

Degerforsbyggen AB står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den. Det här dokumentet beskriver hur degerforsbyggen.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?
Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgänglighetsanpassad, den kan innehålla brister som gör att den inte är helt tillgänglig. Se avsnittet om innehåll som inte ingått i granskning.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?
Om du behöver innehåll från degerforsbyggen.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela Degerforsbyggen.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet
Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Reception / växel

Tillsyn
Myndigheten för digital förvaltning, DIGGlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Hur vi testat webbplatsen
Vår leverantör har analyserat webbplatsen och validerat koden enligt Web Content Accessibility guidelines (WCAG) 2.1 AA samt följt DIGGs checklista för webbriktlinjer.

Vi har också med hjälp av FUNKAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gjort en analys av degerforsbyggen.se.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet
Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service på grund av de brister som beskrivs nedan.

De punkter som återstår att kontrolleras och eventuellt åtgärdas är:
1.2.1 Audio-only and Video-only (Prerecorded).
1.2.2 Captions (Prerecorded).
1.2.3 Audio Description or Media Alternative (Prerecorded).
1.2.4 Captions (Live).
1.2.5 Audio Description (Prerecorded).
2.4.4 Link Purpose (In Context).
2.5.3 Label in Name
4.1.2 Name, Role, Value
4.1.3 Status Messages

Senaste bedömningen blev klar den 8/9 2020